Forum Despre articol: Cum poți intra într-o industrie de miliarde de lire sterline? 127

IULIAN 27.02.2013 *.5-13-87-21.residential.rdsnet.ro

Constructiile cred ca vor fi printre primele care vor folosi substanta poliuretanul daca se adeveresc calitatile si isi vor face publicitate

IOANA 28.02.2013 *.193.230.193.34

Ma tem sa nu foloseasca poliuretanul si in industria alimentara. Numai sa prinda romanasii  calitatile sa vezi atunci o crestere a eurilor.La noi nu se verifica retetarele  dar  se folosesc conservanti mult peste cantitatile permise cu scopul sa la pastreze un timp cat mai indelungat.

Lily 04.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Consider ca aceasta companie are de castigat atata vreme cat ofera training,pregatire tehnica si produsele necesare celor interesati.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.