Forum Despre articol: Primăvara întâmpinată cu ”Bine ați venit!” 70

Mia 07.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Incaltamintea are o durata de purtare mai mica decat imbracamintea si cum numarul cismarilor este mai mic iar picatura cam distruge talpa musai trebuie sa cumparam pantofi barem cate o pereche pe sezon...sigur ca se vand mersul pe jos este sanatos...

MARIANA 08.03.2013 *.193.230.193.34

A venit primavara!Sa fie numai primavara si vara...sa ne fie bine, numai bine cu pantofi  comozi , frumosi,ieftini...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.