Forum Despre articol: Fornetti poate deveni o nouă poveste de succes 117

Elisa 12.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Avantul tineresc,conceptele noi vor contribui cu siguranta la atractivitatea si rentabilitatea sistemului

MIA 12.03.2013 *.193.230.193.34

A inceput prin a se consulta cu cei care au experienta in domeniu si este un lucru pozitiv.In orasul meu -nu spun care- produsele se vand in pungi din pacate nu prea aspectoase,ar trebui umblat la ambalaj si desigur la calitatea produselor ambalate...

Doris B 13.03.2013 *.mail.fornetti.ro

Stima Mia,

va rugam tare mult sa trimiteti un mail la adresa pr@fornetti.ro si sa ne sesizati probleme dvs si neregulile pe care le-ati observat la magazine. Noi vom lua toate masurile necesare pentru a remedia sutuatia. Multumim

Fornetti Romania

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.