Forum Despre articol: Primăvara asta se poartă formele! 70

MARIA 21.03.2013 *.193.230.193.34

Primavara asta se poarta \"femeia\".Am citit undeva ca grasimea de pe burtica-bine nu in cantitati \"mari\"-este benefica in anumite afectiuni ale inimii.Carcotasii nu le mai pot numi pe manechine,\"manechinuite\"

ANA 25.03.2013 *.5-13-84-65.residential.rdsnet.ro

Au fost destule care s-au sacrificat pe altarul \"modei\"Si culmea cei care foloseau modele slabe erau \'homo\" numai sa arate de ce au alte orientari,uitand de fapt ca si ei au stat o perioada de 9 luni intr-un abdomen nu tocmai plat si fara de care nu mai erau,nu ar mai fi...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.