Forum: Orange redeschide magazinul din Băneasa Shopping City - alte comercializări 127

ION-ION 29.03.2013 *.5-13-80-131.residential.rdsnet.ro

Ecrane digitale cu prezentare...ultima generatie...stiu sa se mentina printe cei mai buni si greu vor fi egalati sau depasi...

MIKY 01.04.2013 *.193.230.193.34

Profesionisti care stiu sa se respecte si sa respecte.Nu poti scapa de ei cu una cu doua.te ia si de piseaza cu ofertele lor pana te fac sa le accepti si apoi... e greu  de pornit iar de-i pornit greu de oprit...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.