Forum Despre articol: Propriul restaurant sau o franciză? 118

MIA 26.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Nu stiu cum este sa fii in pielea unui investitor dar banuiesc ca orice sfat este binevenit.Daca s-ar reglementa si politica bancilor in sensul incurajarii investitorilor stim cu totii cat de greu se obtine un imprumut si cate comisioane,dobanzi ,asigurari platim si cand nu mai suntem buni de plata pierdem tot

FLORIN 27.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

M-a pus pe ganduri ideea cu mutatul...daca ai spatii de cazare daca nu la rude sau vecini ...

DIANA 27.06.2013 *.5-13-94-61.residential.rdsnet.ro

mie mi-ar placea sa ma alatur unei francize....

RARES 03.07.2013 *.193.230.193.34

Ce zici Diana,de ambele?

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.