Forum Despre articol: Zara, o poveste spaniolă profitabilă 70

Bianca 19.07.2013 *.213.233.85.46

Pacat ca preturile din Romania sunt mult mai mari in comparatie cu alte tari..

MIA 19.07.2013 *.193.230.193.34

Articolele de la ZARA sunt de calitate si foarte dragute,veniturile noastre nu ne permit sa le cumparam.Am prins spre norocul meu reducerile,si ma bucur ca m-am innoit si eu cu ce a ramas necumparate,si asa tot frumoase sunt...

ILIUTA 20.07.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Eu numai de acolo ma imbrac si cei din jur imi admira garderoba si desigur ma iubesc si\" E MOARTE DUPE MINE\"

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.