Forum Despre articol: O franciză din lumea ludică 24

MARA 19.09.2013 *.193.230.193.34

Prin jocuri educative acumulezi foarte multe cunostinte pentru ca o faci cu placere...

un 19.09.2013 *.5-13-86-32.residential.rdsnet.ro

Sunt copii care nu au ce manca si nici vorba ca nu ar vrea parintii sa le asigure cele mai bune conditi de petrecere a timpului liber.In mediul rural fac mai mult practica la pazitul vitelor,culesul recoltelor...Parintii care au venituri mari nu se opun celor mai bune metode de educatie,exceptiile sunt foarte putine...

DIANA 19.09.2013 *.5-13-89-239.residential.rdsnet.ro

Jocul e dominanta copilariei..numai prin joc poate invata un copil cum sa se poarte si cum sa invete,,,

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.