Forum Despre articol: Toamna se numără...francizele 197

MISU 04.10.2013 *.193.230.193.34

Daca in capitala nu ar fi aglomerat unde sunt atatea unitati de cultura,sanatate, unde mai gasesti un job, spre deosebire de provincie unde parca este alta lume...

LUMINITA 04.10.2013 *.193.230.193.34

Un tablou din provincie...strazile sunt aproape pustii cu exceptia diminetii si pranzului cand apar elevii si ei din ce in ce mai putini..Unde sunt grupurile numeroase si   galagioase de altadata?Trecatorii sunt din ce in ce mai imbatraniti,garboviti,tristi...fara sa mai astepte nimic...

MATEI 04.10.2013 *.5-13-98-15.residential.rdsnet.ro

Se asteapta vremuri mai bune;se asteapta sa rasara soarele si pe strada noastra...sa nu fie atmosfera \"de dupa razboi\"

DIANA 09.10.2013 *.5-13-91-187.residential.rdsnet.ro

Toamna se numara bobocii...dar e bine ca se pot numara si francizele...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.