Forum Despre articol: Despre francizele cinematografice sau francizele de film 24

MIA 14.01.2014 *.193.230.193.34

Numai filmele lui Sergiu Nicolaescu ar fi indeplinit conditiile unei francize. Urmasele lui nu cred ca au interesul...Am avea o franciza cu sarmantul comisarul Moldovan...

RARES 14.01.2014 *.193.230.193.34

Ce spuneti de HAIDUCII cu Florin Piersic in rolul capitanului si Toma Caragiu "raspopitul"...ar merita pentru ca gigantii s-au dus unul cate unul...

IULIAN 16.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Pentru ca veni vorba de covorul rosu romancele noastre ar face liniste pe covorul rosu nu numai pentru frumusete dar si pentru talent,dar nu suntem bagati in seama pentru ca regizorii nostri nu au fonduri .Am merita pentru scena lui Sergiu Nicolaesu cu liftul care a fost repetata de sute de ori in filmele americane un premiu de popularitate sau de ce nu pentru originalitate.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.