Forum Despre articol: Franciza CEFF a fost lansată oficial în România 91

STEFAN 12.02.2014 *.5-13-85-105.residential.rdsnet.ro

O sa someze medicii daca consumam produse fara aditivi,sanatatea este principala beneficiara si desigur NOI.

VASILE 13.02.2014 *.5-13-85-105.residential.rdsnet.ro

Sigur ca citim etichetele si am invatat sa ne uitam si la termenele de valabilitate care cu cat sunt mai lungi la produsele perisabile cu atat sunt nesanatoase.Niciodata nu o sa inteleg de ce comerciantii prefera sa lase produsele pana le arunca in loc sa reduca preturile..

DIANA 26.02.2014 *.82-137-14-133.rdsnet.ro

225

Ai dreptate, Vasile!!!De ce sa reduca preturile cand le pot vinde si expirate?noroc ca romanul s-a mai trezit la realitate..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.