Forum Despre articol: Carrefour extinde reţeaua în franciză la Satu Mare 91

Mia 18.04.2014 *.193.230.193.34

233
Saptamana Mare este o perioada de cumparaturi abundente asa ca inceputul este promitator iar iepurasul vine ,vine ...pe schiuri la munte

Iulian 21.04.2014 *.5-13-90-228.residential.rdsnet.ro

192

Spre Moldova parca ar fi interzis sau poate stiu ca aici saracia este la ea acasa

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.