Forum Despre articol: H&M, un nou magazin în Militari Shopping 70

Mia 14.05.2014 *.193.230.193.34

233
Cu 34 de locatii ne numaram si noi acolo printre...sa vezi crestere anul acesta cand politicienii fiind an electoral o vad numai la ei iar la anul trec la taieri ajutor de somaj ,handicapati,pensionari...

Rares 14.05.2014 *.5-13-99-197.residential.rdsnet.ro

89

Este bine ca 22 mai cade intr-o zi de joi si le dorim succes  si sa sparga ghiata si in Moldova

DIANA 27.05.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

225

H%M...imi plac hainele de aici...dar cand sunt la reducere..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.