Forum Despre articol: Schimbări prin intermediul laserului 16

Mia 19.05.2014 *.193.230.193.34

233
Daca ar fi sa fac o statistica de cate ori am auzit;"l-a taiat si inchis la loc..."luandu-i nefericitului si cele cateva zile pe care le mai avea de petrecut printre cei dragi ba si provocandu-i niste dureri in plus...asa ca laserul este o solutie mai putin dureroasa dar trebuie facuta cu cap,adica cei care il folosesc sa-si foloseasca si cunostintele necesare...

Rares 19.05.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

89

Avem parte de prea multe dureri si daca se poate umbla la intensitatea lor ar fi minunat.Si asa se spune ca suntem in urma cu 50 ani,poate 100...Vedem din pacate niste cicatrici de ai impresia ca au dat plugul pe unele abdomene

DIANA 27.05.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

225

Laserul e , dupa parerea mea, necesar doar atunci cand e recomandat de medic in operatii ..grele...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.