Forum Despre articol: Peeraj Brands International a mizat pe francize şi a câştigat 70

Mia 20.05.2014 *.193.230.193.34

233
Se spun atat de multe despre investitii dar raman in stadiul de proiect si cam atat.Ar trebui sa se miste ceva in tara noastra pentru ca oricat de naivi am fi ne dam seama ca sublimul lipseste cu desavarsire.In Germania au o crestere sub zero la suta si se vede la noi este peste 1 si nu se vede ,si nemtii nu mint

DIANA 27.05.2014 *.5-13-87-121.residential.rdsnet.ro

225

Bine ca au avut curaj si le-a mers...SUCCES in continuare!!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.