Forum Despre articol: McDonald’s România trimite doi copii români la Cupa Mondială de Fotbal din Brazilia 116

Mia 26.06.2014 *.193.230.193.34

233
Negresit sa urmarim sferturile de finala sa ne vedem norocosii,Laurentiu si Tudor zambetul copiilor un dar nepretuit,felicitari celor care aduc fericire celor care isi vor urma visul

DIANA 26.06.2014 *.5-13-90-129.residential.rdsnet.ro

225

Felicitari pentruinitiativa lor.Cu siguranta pustii vor fi fericiti in Brazilia..

CIPRIAN 27.06.2014 *.5-13-93-169.residential.rdsnet.ro

13

Ce fotbalist a fost Miodrag Belodedici...si a jucat la Steaua,cea mai iubita echipa din campionatul nostru

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.