Forum Despre articol: Antreprenor la început de drum, caut finanţare. Ce şanse am în România? 197

cris pop 27.06.2014 *.5-12-3-58.residential.rdsnet.ro

1
Intr-adevar, fondurile europene nu sunt usor de obtinut, insa exista alternative. Eu am un SRL care foloseste un program de gestionare a proceselor de resurse umane creat de cei de la Romanian Software si l-am votat intr-o competitie in care si-au inscris aceasta aplicatie pentru a castiga 10.000 de euro pentru afacerea mea. Daca vreti si voi sa castigati, puteti vota aici https://www.wallofbusiness.com/romania/app/human-resources-planning.

CIPRIAN 27.06.2014 *.5-13-93-169.residential.rdsnet.ro

13

Sanse minime in Romania dupa parearea mea..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.