Forum Despre articol: Ce brand ar fi făcut furori la Oktoberfest 118

Mia 02.10.2014 *.193.230.193.34

233
Un mod de a face reclama si totodata cunoscute produsele sunt festivalurile,targurile si nu in ultimul rand de a pune la grea incercare papilele gustative...

Rares 02.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

89

Ce n-as da sa vad o combinatie intre mancarurile traditionale unguresti - si nu imi vine in minte decat gulas- si sarmale sau de ce nu mititei

Iulian 08.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

192

Ma mira faptul ca nu a fost ales un loc din tinutul secuiesc,de fapt tinutul unguresc,si un pelerinaj de mari proportii cu steaguri adecvate si lozinci pe masura ar fi fost asigurat

DIANA 07.11.2014 *.5-13-95-210.residential.rdsnet.ro

225

Daca organizatorii s-au tinut de cuvant si a fost ok ii felicit si-i asteptam si in alte locatii...

gastronomie | 02.10.2014

Ce brand ar fi făcut furori la Oktoberfest

Bere din belșug, mâncăruri alese, muzica pe gustul tuturor și multă voie bună- asta le-au promis organizatorii celor care participă la Oktoberfest, eveniment care are loc în perioada 25 septembrie – 5 octombrie în parcarea Plaza România din București. Am vizitat acest eveniment și într-adevăr putem spune că organizatorii s-au ținut de cuvânt. Ne-ar fi plăcut însă să vedem și un concept care are mare succes în Ungaria: BITE Food Truck (camionul cu mâncare BITE) sau BITE Sausage & Beer. BITE Food Truck și BITE Sausage&Beer, parte a lanțului BITE, cunoscute și pentru lanțul de cafenele cu același nume, reprezintă o combinație foarte reușită între două concepte: unul maghiar și unul bavarez. Clienții pot gusta preparate tradiționale ungurești, combinate cu apetisanții cârnăciori bavarezi, paste, hot-dog, sosuri unice, servite bineînțeles cu o halbă rece de bere. ”Acest concept are mare succes în cadrul festivalurilor, când oamenii caută un loc în care să poată servi produse delicioase, proaspete și de calitate”, spune Riffer Karoly, managerul companiei. Reprezentanții brand-ului maghiar oferă acest concept și în franciză și caută parteneri pe teritoriul țării noastre. Conceptele BITE Sausage & Beer sau BITE Food Truck poate fi dezvoltat cu succes în zone aglomerate, cu trafic pietonal intens, cum ar fi centrele comerciale, clădirile corporatiste, universitățile, școlile sau diverse târguri sau festivaluri. Îți place ideea? Găsești toate informațiile despre aceste concept în catalogul nostru de idei de afaceri și, cine știe, poate anul viitor chiar tu vei avea cel mai aglomerat stand de la Oktoberfest.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.