Forum Despre articol: Alege franciza potrivită pentru tine 123

Mia 06.10.2014 *.193.230.193.34

233
Un schimb de experiente, o colaborare fructoasa,prietenii de ce nu trainice pentru o lume aparte,Europa de Est,vechiul bloc comunist

Iulian 08.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

192

A fost si la Bucuresti un astfel de targ ,de un real succes asa cum am citit in acest portal

DIANA 07.11.2014 *.5-13-95-210.residential.rdsnet.ro

225

Mi-ar placea sa imi aleg o franciza dar...sunt la atatia km distanta...

domenii diverse | 06.10.2014

Alege franciza potrivită pentru tine

În fiecare an, mii de oameni iau hotărărârea să intre pe drumul antreprenoriatului prin cumpărarea unei licențe de franciză. Unul dintre cele mai bune locuri pentru găsirea unui business este expoziția Franchise Expo, care are loc anual în luna octombrie la Palatul Culturii din Varșovia. Expozanții vin cu idei inedite pentru a le arăta vizitatorilor că din multitudinea de afaceri expuse a lor este cea potrivită. ”Am venit personal la acest eveniment pentru că aici găsesc o mulțime de brand-uri pe care le pot compara. Mi-a atras atenția o rețea de parfumerie și o rețea de automate de țigări”, ne-a împărtășit anul trecut experiența un vizitator la expoziției. Expoziția de franciză din Varșovia este o oportunitate excelentă pentru a acumula mai multe informații despre ce implică intrarea într-o rețea de franciză. Lista participanților cuprinde brand-uri veterane ale evenimentului cum ar fi McDonald's, Subway, Fornetti, însă acesteia i se alătură de fiecare dată și noi nume ale pieței. În acest an, organizatorii așteaptă peste 150 de expozanți. Compania organizatoare, PROFIT system, oferă o serie de discount-uri tuturor companiilor care participă în calitate de expozanți. Participanții vor primi și informații și sfaturi despre domeniile anexe care pot fi atașate fiecărui business: promovarea brand-ului, PR în presă scrisă și în cea online, hostess, consultanță în afaceri, aspecte economice și juridice etc. Pentru mai multe informații despre Franchise Expo vizitați site-ul oficial al evenimentului.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.