Forum Despre articol: Caru’ cu Bere, locul care păstrează nemuritor spiritul Bucureştiului de altădată 118

Mia 17.10.2014 *.193.230.193.34

233
Un super articol,care ma duce cu gandul ca avem si noi cu ce ne mandri si valorile se pastreaza;picturi murale,candelabre....

Rares 17.10.2014 *.5-13-97-201.residential.rdsnet.ro

89

Spiritul capitalei este nemuritor si cu multe altele dar putini sunt cei care sa-l mentina din pacate

DIANA 07.11.2014 *.5-13-95-210.residential.rdsnet.ro

225

Ce frumos..carul cu bere..mi-ar placea sa ajung acolo

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.