Forum Despre articol: Profi teatează un nou format de magazin 197

Mia 06.11.2014 *.193.230.193.34

233
De multe ori si mirosul te face sa consumi ceva chiar daca esti in cura de slabire sau tocmai te-ai ridicat de la masa...mirosul de produse calde de panificatie este irezistibil nu mai vorbim de grill

DIANA 07.11.2014 *.5-13-95-210.residential.rdsnet.ro

225

MINIPROFI...e OK..si preturile sper sa fie ok.

DIANA 10.01.2015 *.5-13-89-88.residential.rdsnet.ro

225

Profi ca magazin mi se pare ok datorita programului pe care il au..si duminica pana la 22...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.