Forum Despre articol: La mâna francizei 16

Mia 06.01.2015 *.193.230.193.34

233
Este comod pentru manichiuristele cu locul de munca la domiciliu si dau de lucru celor de la FISC,a caror loc de munca devine destul de mobil

Iulian 06.01.2015 *.5-13-66-134.residential.rdsnet.ro

192

Serviciile de infrumusetare vor fi la mare cautare in toate timpurile,cui nu-i place sa arate bine...ne impiedica tarifele de cele mai multe ori

DIANA 10.01.2015 *.5-13-89-88.residential.rdsnet.ro

225

Ce faine sunt unghiile din imagine...mi-ar placea si mie modelul..o sa-l imprumut...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.