Forum Despre articol: Afacere din moşi-strămoşi 117

Mia 12.01.2015 *.193.230.193.34

233
As mai adauga ceva care trebuie luat in seama :SA FIE CALZI ,nimic nu te desgusta cand ti se serveste covrigi reci si tari

Iulian 12.01.2015 *.5-13-96-116.residential.rdsnet.ro

192

Stramosii nostri coceau pe vatra colaci din faina de grau proaspat macinata cu care isi primeau oaspetii ...ce vremuri...ii primesc si acum cu ...tocmai am plecat

Rares 13.01.2015 *.5-13-96-116.residential.rdsnet.ro

89

Ospitalitatea romaneasca este recunoscuta pe plan mondial

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.