Forum Despre articol: Cafenea in loc de masina! 117

Poleanu Rodica 01.09.2016 *.109.97.191.6

1
Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest copil intelege sa gestioneze niste bani primiti nu pentru lucruri care se pierd ci pentru ceva care poate presupune viitorul lui si formarea lui ca adult responsabil. Chestie de educatie pana la urma. Ma mandresc si cu celalat baiat care a ales o cale spirituala. Sunt prea personala? Nu sunt mandra ca mama ca acesti copii lipsiti de dragostea si indrumarea tatalui lor(caci sunt orfani de mici)au reusit sa ma faca mandra si linistita ca au luat deciziile corecte pentru viitorul lor. Frumos articol!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.