Forum Despre articol: De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar” 117

Alex 31.01.2017 *.metrosec2.b.astral.ro

1
Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!
gastronomie | 26.01.2017

De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

În noiembrie 2016, Radu Savopol îşi exprima speranţa că va închide anul financiar cu un număr de 35 de cafenele deschise. La 1 ianuarie 2017, lanţul de cafenele „5 to go” număra 35 de unităţi şi alte 5 aflate în diverse stadii de pregătire. Radu Savopol spunea atunci că deschiderea spre comunicarea cu clientul, factor esențial în fidelizarea clienților pentru o cafenea, le-a adus multe sugestii de la francizați, pe de o parte, dar și de la consumatori. Pe baza acestor sugestii, dar şi cu un aport creativ propriu substanţial, compania vine pe piaţă în 2017 cu concepte noi, inedite pentru zona de horeca, Unul dintre concepte, care poartă denumirea de ”5 to go coffee spot”, se bazează pe parteneriate cu lanțuri mari de magazine care dețin galerie comercială sau cu lanțuri de magazine de nișă, cum sunt cele de electronice și electrocasnice. Este un concept de horeca în retail, fiecare dintre cele două sprecializări generând trafic şi creşterea vânzărilor. O altă direcţie de business, despre care nu s-a vorbit până acum, are în vedere conceptul de „social bar” şi nevoia oamenilor de a lucra, de a comunica şi chiar de a stabili întâlniri de business într-un mediu mai deschis spre comunicare şi mai puţin scorţos. De aici vine şi denumirea noului proiect -„Dialogue”.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.