Forum Despre articol: Skiby Kids - franciza cu îmbrăcăminte pentru copii 2

Elena Virginia 07.10.2018 *.86-126-13-121.rdsnet.ro

1
Interesata.
copii si adolescenti | 24.07.2017

Skiby Kids - franciza cu îmbrăcăminte pentru copii

Copiii care își petrec timpul în mod activ sunt mai fericiți, deoarece exercițiile fizice îmbunătățesc dezvoltarea fizicului și a psihicului. Proprietarii firmelor de îmbracăminte din Cehia, precum marca Skibi Kids produc și distribuie de mulți ani îmbrăcăminte pentru tinerii aventurieri. Firma cehă deține 3 magazine și s-a mutat recent în locații mult mai mari. Anul acesta, compania intenționează să caute noi potențiali francizați. Una dintre filialele de franciză este în curs de pregătire și se va deschide anul viitor, în luna septembrie. "Ne-ar plăcea să deschidem cel puțin încă una sau două locații în franciză, atractive, de aceea încă mai căutăm", spune proprietarul Skibi Kids, doamna Kateřina Princová. Pregătirea înainte de deschidere durează aproximativ șase luni. Îmbrăcămintea pentru copii este produsă în cantitate mai mare în perioada anotimpurilor reci, precum toamna și iarna. Prin urmare, potrivit Kateřinei, vânzarea ar fi mult facilitată dacă francizatul ar deschide un nou magazin la începutul sezonului de iarnă. În felul acesta, firma nu ar fi direct expusă riscului potențial de scădere a vânzărilor în primele luni. Magazinele trebuie administrate cu grijă "Proprietarii care dețin magazinele Skibi Kids ar trebui sa diversifice locațiile acestor firme. Potențialii francizați pot identifica, pe baza comenzilor primite în magazinul online, din ce locații provin cei care comandă haine și înțeleg astfel ce locații ar fi potrivite pentru deschiderile de noi magazine", spune primul proprietar al companiei Radotínské, care a fost fondată ca prima sucursală a Centrului local de închiriat biciclete si echipament de ski. Proprietarul era tatăl Kateřinei Princová, cel care a crezut în această afacere. Odată cu selecția de francizați, reprezentanții firmei Skibi Kids lucrează din greu pentru că, deși fracizații sunt interesați de licențele de franciză, ezită din cauza prețurilor. "Unii au suficienți bani, dar nu doresc să se implice personal și să administreze afacerea de franciză, de aceea nu sunt interesați să coopereze", explică Kateřina Princová. Cei care încep afacerea prin finanțare parțială sunt prudenți, conform experienței Kateřinei. Magazinul de îmbrăcăminte Skiby Kids se face remarcat în orașul în care funcționează, prin intermediul magazinului on-line sau e-shop-ului.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.