Forum Despre articol: Lider mondial caută noi parteneri 17

Myhay 21.10.2021 *.46.97.176.215

5
Buna Ziua Franciza nomasvello este o franciza mincinoasa care a folosit sloganul “peste 1200 de centre” la nivel mondial ceea ce este fals ca nu au mai mult de 300 de centre.. Cu acest slogan a prejudiciat sute de alte Branduri din domeniu. Sau închis peste 20 de centre in România deoarece francizati au intrat in faliment in ultimul an. Au plângere penală la direcția crima organizata Bucuresti, pentru instigare la activități ilegale de albire dentară. Au rămas 37 de centre din 58 iar marea majoritate au formulat plângeri penale pentru înșelăciune și instigare la desfășurarea unei profesii fără drept legal. Sunteți un site de prestigiu și ar fi păcat sa ajungeți sa va asociați imaginea cu un brand cercetat penal și in cădere liberă. Nu luați aceasta franciza fără sa va documentați conform legii sa cereri istoric de Litigii si situații financiare a altor francizati. NU SEMNAȚI PANA NU VERIFICAȚI 🙏🙏🙏. Deveniți captiv intr-o rețea de sclavie modernă. Cu stima

Myhay 21.10.2021 *.46.97.176.215

5
Bulina Mincinoasa peste 1200 centre apare și pe geamul din poza cu salonul din articol 😂😂😂😂

Myhay 21.10.2021 *.46.97.176.215

5
Bulina Mincinoasa peste 1200 centre apare și pe geamul din poza cu salonul din articol 😂😂😂😂

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.