Forum Despre articol: KFC preferă mall-urile 193

Dan Ardelean 14.10.2012 *.79-118-109-230.rdsnet.ro

Propunere OFERTA INCHIRIERE SPATIU Spațiul(imobilul) oferit este situat în unul dintre cele mai aglomerate zone din oraș. Poziția acestui spațiu este foarte bună , situat lângă o stație RATB și de o trecere de pietoni,dispunând de un vad excelent,expunere generoasă la stradă cu trafic rutier și pietonal intens.Locația deține o parcare proprie (700 mp) îngrădită și asigurată cu o poartă automatizată acționată de la telecomandă fiind pusă la dispoziția chiriașului. Pentru mai multe detalii accesați http://www.mineelli.ro Dacă această locație întrunește așteptările dumneavoastră,nu ezitați să ne contactați. Mulțumim, Cu considerație, Dan Ardelean

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.