Blue Elephant

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Editura MODRÝ SLON s.r.o./BLUE ELEPHANT se ocupă, în principal, de publicarea de "cărți personalizate" și produse complementare, cu scopul de a motiva copiii mici să citească cărți și pentru a-I stimula să descopere magia textelor scrise.

Din 1998, Editura a publicat peste 60 de titluri originale, scrise și ilustrate exclusiv pentru sistemul revoluționar de producție al editorului. Fiecare dintre aceste titluri a devenit BESTSELLER din punct de vedere al vânzărilor. Începând cu anul 2010, editorul s-a adresat scriitorilor și ilustratorilor începători privind cooperarea în cadrul acestui proiect. În 2001, editorul a lansat un TANGLE BOOK, un ghid didactic (pe bază de joc), care a fost ales drept “Jucăria ideală". În anul 2004, Tangle Book a câștigat premiul I la categoria "Noutățile anului" și premiul III la categoria "Cel mai bun produs promoțional sau cadou", în cadrul competiției STAR OF 3D ADVERTISING 2004.

În anul 2011, am inițiat Proiectul “Eu citesc”, la care au participat, alături de editor, 477 de elevi de școală primară. Abilitățile de citire ale copiilor au fost evaluate înainte și după citirea cărții personalizate. Proiectul a fost considerat ca un mijloc extrem de motivant de susținere a îmbunătățirii competențelor de citire de către Ministerul Educației, Tineretului și Sportului, iar rezultatele au demonstrat creșterea cu 28% a competențelor de citire.

Începând cu anul 2016, editorul a participat în mod regulat la târgurile FOR KIDS and FOR BABIES. În același an, la târgul FOR KIDS din Praga, Editura a câștigat Marele Premiu pentru cartea personalizată "ROBIN".

În 2017, editorul a lansat primul leporello personalizat din lume. Acest produs a devenit imediat un succes și a depășit vânzările tuturor celorlalte cărți. Tot în anul 2017, jocurile de exersare a memoriei Mořský svět (Sea World) și Na statku (On the farm) au primit certificatul CAPARD.

Conceptul MODRÝ SLON/BLUE ELEPHANT este acum disponibil și în România, în sistem de franciză. Cei care îndeplinesc cerințele francizorului pot deveni francizați și se pot integra în rețeaua internațională de franciză MODRÝ SLON/BLUE ELEPHANT. În prezent, editura are parteneriate cu francizați din Republica Cehă, Polonia, Slovacia, Franța, Marea Britanie, Lituania, Croația și Germania.

Editorul funcționează pe piața cehă de peste 20 de ani și își dezvoltă în mod constant sistemul de vânzări și de parteneriate. Un accent deosebit se pune pe abordarea personalizată a fiecărui partener existent sau potențial (francizat). Trebuie să menționăm că, în afară de aspectul comercial, vom considera și aspectul abordării pozitive a francizatului față de proiectul nostru de suport a activităților de citire. Datorită experienței internaționale, am reușit întotdeauna să găsim, împreună cu francizații, un model de cooperare adecvat pentru ambele părți.

În 1 iunie 2020, în România a fost lansată franciza Elefantul Meu - copiii citesc cu drag cărți personalizate. Magazinul online https://elefantulmeu.ro a adus spre vânzare cele 3 tipuri de cărți personalizate disponibile în oferta francizorului, cu un total de peste 40 de titluri de cărți traduse în limba română, fiind cea mai bogată ofertă de cărți personalizate din țară.

Deși rezultatele au fost îmbucurătoare, potențialul afacerii este unul mult mai mare iar o echipă nouă, orientată spre marketing online modern și o targetare intensă pe grupul țintă, poate duce acest model de business la nivelul următor în România.

Master Franciza pentru România este disponibilă atât prin preluarea întregii afaceri deja existente, cât și printr-un nou contract de franciză alături de Modry Slon/Blue Elephant - Cehia.

De ce să începi o afacere cu franciza MODRÝ SLON/BLUE ELEPHANT?

 • Afacere certificată și profitabilă
 • Sistem de afacere unic
 • Strategie de marketing de succes
 • Suport acordat francizatului
 • Echipamentele proprii asigură produse de calitate
 • Produse inovative
 • Exclusivitate zonală
 • Costuri minime de operare

Unitati personalizate

Opava

Unitati in sistem de franciza

1 Cehia, 1 Slovacia, 1 Polonia, 1 Franța, 1 Germania, 1 Marea Britanie, 1 Madarsko, 1 Bosnia-Herțegovina

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

 • Dezvoltarea și know-how-ul privind imprimarea și finalizarea cărților personalizate, precum și prezentarea acestora.
 • Livrarea produselor către clientul final.
 • Suport tehnic necesar pentru finalizarea unei cărți personalizate, astfel încât clientul final să primească cartea dorită la calitate 100%.
 • Consultanță de marketing pentru operarea cu succes a unei locații.
 • Materiale comerciale și portofoliu general.
 • Exclusivitate într-o anumită țară.

Investitie totala, asteptari

Investiția inițială necesară

Peste 30.000 total, din care 20.000 investiția inițială


Cerinte de baza

Partenerul nostru va beneficia de exclusivitate în țara sa, însă trebuie să aibă capacitatea de a se ocupa de birouri, școli și companii. Va trebui să comunice și să reprezinte compania pe parte de PR. Este esențial să fie familiarizat cu internetul și cu platformele de social media (facebook, instagram). De asemenea, este de dorit să dețină experiență privind funcționarea unui magazin online.

Cum trebuie să fie partenerul nostru?

 • Partenerul nostru va fi 100% implicat în afacere și interesat de sistemul nostru de afacere.
 • Partenerul nostru va crede că, prin citirea cărților personalizate, copiii pot descoperi magia textelor scrise.
 • Partenerul nostru va crede cu adevărat că poate concura pe piață.
 • Partenerul nostru trebuie să vorbească limba engleză.

Informatii despre francizor

MODRÝ SLON s.r.o.

Válečkova 990/16, 747 05 Opava

info@modryslon.cz

modryslon.cz

Persoana de contact pentru candidati

Marek Halfar (pentru limbile engleza

ceha si poloneza) și Adrian Dan Pop (pentru limba română) tel. +40740207969

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Blue Elephant.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.