JumpingClay

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Vă invităm să vă alăturați unei francize cu creștere rapidă, care deja operează în peste 40 de țări din întreaga lume, având peste 650 de academii deschise și 5000 de instructori.

Conceptul JumpingClay provine din Coreea de Sud - unde este inclus în sistemul de învățământ - ceea ce implică faptul că, în plus față de cumpărarea plastelinei speciale la punctul de vânzare, pot fi organizate cursuri de modelare a figurinelor din plastelină.

JumpingClay este cea mai ușoară și cea mai modelabilă formă de plastelină din lume, care nu lasă pete, este  perfectă pentru modelarea 3D și este, de asemenea, complet inofensivă (a trecut cele mai importante teste internaționale de calitate și siguranță în care este tratată ca hrană).

Din punct de vedere al imaginației, plastelina Jumping Clay nu are nicio limitare atunci când creativitatea intră în joc. Este destinată tuturor grupurilor de vârstă (de la copii preșcolari și școlari, până la adulți și persoane în vârstă), astfel încât, toți cei care au puțină imaginație, își pot pune în practică ideile și se pot distra, făcând diferite figurine sau ornamente. Este un cadou ideal pentru copii, adulți sau chiar pentru întreaga familie!

Unitati personalizate

3 în Zagreb (Croația)

Unitati in sistem de franciza

În întreaga lume, există peste 650 de locații în 40 de țări.

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

  • Instruirea angajaților

  • Marketing direct și sprijin operațional

  • Perfecționarea continuă a materialelor promoționale, care va contribui la expansiunea și dezvoltarea afacerii.


Investitie totala, asteptari

  • Franciză master (pentru toate țările din regiune).

  • Contractul se încheie pentru o perioadă de 6 ani.

  • 20.000 de EUR pentru master franciză.


Cerinte de baza

Beneficiarul francizei poate fi oricine, întrucât nu are nevoie de cunoștințe sau de experiență în acest domeniu.

După cumpărarea unei francize, francizații au obligația de a participa la un curs de modelare și de manipulare cu Jumping Clay, sub supravegherea instructorilor noștri.


Informatii despre francizor

Mangold doo

Hrvatske bratske zajednice 87, 21266 Zmijavci, Hrvatska (Croația)

+385 91 393 9833

info@jumpingclay.hr

jumpingclay.hr

Persoana de contact pentru candidati

Nediljka Dokozic (limba engleză) Mircea Coman

PROFIT system (limba română)

Din 2016

Mangold doo este beneficiarul exclusiv al francizei Super Master pentru țările din regiune și deține drepturi exclusive pentru extinderea și dezvoltarea mărcii. Mangold este franciza master pentru Croația și super-master pentru alte țări din regiunea adriatică (HR

RS

SI

BIH

MKD

MNE

RKS

AL)

unde este autorizat să reprezinte francizorul coreean în dezvoltarea mărcilor în alte țări din Europa Centrală și de Est.

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre JumpingClay.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.