2017-04-24

Franciza din inima mall-ului

Florin Mitriş a deschis vineri o locaţie Fornetti în Mall Veranda

O nouă locaţie din franciza Fornetti a fost deschisă la sfârşitul săptămânii trecute în Mall Veranda din Bucureşti, chiar la întrarea în hipermarketul Carrefour. Amplasamentul sub formă de insulă pe aleea centrală de acces, designul şi cromatica amplasamentului scot în evidenţă locaţia în raport cu sirul de magazine din galeria comercială amplasată pe partea dreptă a acestei alei.

Fornetti Veranda
Francizatul – Florin Mitriş – are o experienţă de peste 5 ani în parteneriatul cu Fornetti şi are în prezent trei locaţii deschise, una în Reşiţa, una în Timişoara şi una în Bucureşti. „ Alegerea locaţiilor în Bucureşti este dificilă, aici concurenţa este puternică şi este necesară multă atenţie la detalii. Dar cu sprijinul obţinut de la Fornetti în alegerea acestor locaţii sperăm că vom atrage un număr mare de clienţi. Din acest motiv, pe lângă această locaţie, planificăm pentru acest an deschiderea a încă două locaţii în capitală”, a precizat Mitriş. El spune că şi celelalte locaţii aflate în preajma mall-urilor sau a supermarketurilor se bucură de succes în reţeaua Fornetti şi are mari aşteptări de la amplasamentul din Mall Veranda.
Florian Mitriş este implicat în această activitate antreprenorială împreună cu soţia sa, Rodica Mitriş, el fiind cel care se ocupă de partea de dezvoltare, în timp ce soţia preia partea de administrare a businessului. În această privinţă, Rodica Mitriş are ca atu experienţa în consultaţă de business, în cadrul companiei KPMG.
Povestea afacerii celor doi, despre cum a ales familia Mitriş calea antreprenoriatului, el fiind inginer de calculatoare iar ea consultant în cadrul unei prestigioase companii din Big Four, veti putea citi în cadrul unui interviu ce va fi publicat la sfârşitul acestei săptămâni.

Înregistrarea este destinată persoanelor ce doresc să-și înceapă propria afacere in regim de franciza. Cumpărând o licență de franciză este modul eficient prin care îți poți asigura succesul în afaceri. Persoanele interesate să achiziționeze o franciză trebuie să se înscrie în baza de date PROFIT system Romania din Registrul Francizelor prin completarea chestionarului de mai jos.

http://franchising.info.ro/inregistrare-candidati/

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Carol Popa

ziarist
Trimite pe autor

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank