Cea mai mare EXPOZIȚIE de FRANCIZE din EUROPA Centrala și de Est

Expo Francize va avea loc între 26 – 28 octombrie 2017 (joi, vineri, sâmbătă) la Palatul Culturii și Științei din Varșovia.
Luni
05.06.2017
Ne pregătim pentru cea mai mare EXPOZIȚIE de FRANCIZE din EUROPA CENTRALĂ și de EST VARȘOVIA, 26 – 28 octombrie 2017, Palatul Culturii și Științei EDIȚIA a 15-a, 200 de EXPOZANȚI, 7.000 de VIZITATORI
 

EXPO FRANCIZE va avea loc în Polonia, în toamna acestui an și va reuni pe parcursul a trei zile de întâlniri de afaceri, 200 de branduri de franciză și aproximativ 7,000 de vizitatori interesați de oportunitățile variate de franciză.

Expo Francize Polonia este locul perfect pentru a face schimb de date de contact și a întâlni potențiali parteneri de afaceri. Este o oportunitate excelentă pentru expozanți să-și prezinte pachetele de franciză și să intre în contact direct cu potențialii francizați, care doresc să-și dezvolte afacerile atât în Polonia, cât și în alte țări din Europa. Vizitatorii Expo sunt în principal antreprenori și proprietari de IMM-uri care sunt în căutarea unor oportunități de franciză.

- „Am fost prezent la Expo timp de mai mulți ani și ne-am întâlnit mereu cu oameni care au devenit francizații noștri la câteva luni dupa expoziție. Avantajul principal al acestui eveniment este că adună oameni care doresc cu adevărat să facă afaceri de franciză și în cele din urmă le fac” - spune Wojciech Goduński, proprietarul brandurilor de franciză Biesiadowo, Western Chicken, Rybkodajnia, Western Tortilla, Cofeelofee și Mangatto.

Vizitați Expo și alegeți franciza potrivită !

Expo Francize va avea loc între 26 – 28 octombrie 2017 (joi, vineri, sâmbătă) la Palatul Culturii și Științei din Varșovia. Mai multe detalii, precum și informații despre obținerea biletelor de participare sunt disponibile pe site-ul http://franchiseexpo.pl/

Nu știți cum să vă alegeți franciza potrivită ? Căutați bani pentru dezvoltarea afacerii?

Vizitați Expo Francize și întâlniți-vă cu experții Profit System Polonia si Profit System Romania - http://profitsystem.ro/, pentru a primi informațiile și sfaturile de care aveți nevoie!

Forumul de formare aduce o serie de ateliere de lucru cu lideri de afaceri și experți de pe piața francizelor. Este o oportunitate de a aprofunda cunoștintele despre afaceri și despre francize. Planul detaliat al atelierelor de la Expo Francize din Polonia va fi disponibil în luna septembrie.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum