Super-eroi în serviciul Dairy Queen

Fondatorii sistemului Dairy Queen® au fost bărbații și femeile care au introdus o noua perceptie asupra deserturilor și, în acest proces, au dezvoltat fundamentul industriei de franciză. Istoria sistemului DQ® este o poveste a unui produs unic care a creat o industrie.
Miercuri
24.05.2017
Restaurantul american în franciză s-a asociat cu Marvel Alta, al cărui film – “Gardienii Galaxiei 2” a înregistrat costuri de producție în jur de 200 de milioane de dolari.
 

Rețeaua francizei Diary Queen (DQ) a anunțat apariția celor mai recente produse ale sale, unice în Statele Unite, al căror succes se datorează si filmului cu super-eroi “Gardienii Galaxiei”, al lui Marvel. Ungaria a adus deja inovația brand-ului de franciză, cu deserturi presărate cu înghețată de vanilie, cu bucăți de caramel sau de ciocolată si cu o aromă care amintește de prăjiturile de casă.

Brandul progresiv, pune mare accent pe marketing, dar nu se bazează doar pe instrumentele de marketing. Sistemul de instruire și de suport ajută francizații, care pot alege unul dintre cele trei concepte diferite: chioșc, restaurant sau stand expres.

Diary Queen este un tip de restaurant de familie în stil american și de patiserie în același timp, care a devenit faimos, în primul rând, datorită deserturilor. Brandul este faimos pentru dulciuri și bauturi gen shake/smoothie, dar și pentru inghețate - cea mai faimoasă înghețată fiind Blizzard. Popularitatea DQ și creșterea continuă a publicității se datorează strategiei adaptate tendințelor moderne și gamei largi de produse. Restaurantul Grill & Chill oferă o varietate de hamburgeri tipici (cel mai renumit fiind BBQ Burger), snack-uri, aripi de pui, hot dog, tortilla, sandviciuri și salate.

Rețeaua internațională de franciză operează un numar de 6.800 de restaurante in 29 de țări. Brandul are o istorie de 80 de ani și anul trecut a deschis 318 magazine noi, astfel că a înregistrat cel mai profitabil an de până acum, iar creșterea intensă va continua și în acest an. Sistemul global de sprijin și de instruire promovează succesul afacerilor exploatate de francizați, care pot alege unul din cele trei concepte diferite: chioșc, restaurant și stand expres.

Marca caută companii și antreprenori de succes, cu posibilități financiare, care au deja experiență în domeniul ospitalității și în sectoarele conexe, cum ar fi vânzarea cu amănuntul sau distribuția produselor alimentare și a băuturilor. Franciza este disponibilă si în Europa de Est ca o afacere exclusivă de master franciză DQ, de 15 ani, care poate fi extinsă ulterior cu încă zece ani.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015