2012-06-29

Carrefour se extinde în România

Retailerul francez a inaugurat în această săptămână 3 noi supermarketuri, unul în Pitești și două în Galați.

Carrefour a deschis pe 28 iunie, la Pitești, primul Carrefour Market din oraș. Magazinul este situat în zona centrală a orașului, pe strada Victoriei, și are un spațiu de vânzare de aproximativ 450 de metri pătrați, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul companiei. Clienții noii unități a retailerului au la dispoziție o gamă de aproximativ 5.500 de produse. În anul 2008 Carrefour a deschis la Pitești și un hypermarket, în centrul comercial Jupiter City.

Carrefour Market

Gama de produse a magazinului Carrefour Market 1 Decembrie din Galați cuprinde aproximativ 6.000 de articole.

Pe 29 iunie, retailerul francez deschide alte două magazine Carrefour Market, la Galați. Unul dintre acestea este situat pe strada 1 Decembrie și are o suprafață de vânzare de 500 de metri pătrați iar cea de-al doilea se află în cadrul complexului comercial Dunărea Galați și dispune de o sală de vânzare de 450 de metri pătrați. Carrefour deține în Galați alte două supermarketuri.

Carrefour se clasează pe locul al doilea în clasamentul celor mai mari retaileri din România. În ultimii ani, grupul francez s-a axat pe deschiderea de supermarketuri și de magazine de proximitate, lansate prin franciza Carrefour Express.

Grupul Carrefour deține peste 15.500 de magazine în 32 de țări și numără peste 475.000 de angajați. În România, Carrefour operează 3 formate de magazine: 25 de hipermarketuri, 55 de supermarketuri Carrefour Market și 8 magazine de proximitate de tip franciză Carrefour Express Angst.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank