PEGAS între tradiție și inovație

Joi
10.05.2018
Atelierele Pegas lansează cel mai inovator sistem de bike sharing din România, Ape Rider, powered by Pegas – un sistem de închiriere de biciclete prin aplicație mobilă.
 

Traficul în marile orașe este o problemă pentru cei mai mulți dintre noi, așa că șofatul în orașe precum Bucureștiul reprezintă un adevărat test de răbdare. Drumul până la o destinație îndepărtată se transformă, din cauza traficului, într-o sarcină foarte dificilă. Din fericire, în ultimii ani, au apărut tot mai multe soluții utile de a înlocui mașina, printre care bicicleta joacă un rol din ce în ce mai mare.

Atelierele Pegas lansează cel mai inovator sistem de bike sharing din România, Ape Rider - powered by Pegas, un sistem de închiriere de biciclete prin aplicație mobilă și fără stații de parcare predefinite, urmând astfel trend-ul global de smart bike sharing. Investiția în Ape Rider se ridică la 3 milioane de euro, care însumează producția de biciclete speciale pentru bike sharing, aplicația de software, sistemul antifurt integrat, costurile cu echipa de proiect și logistica aferentă proiectului Ape Rider.

Evenimentul oficial de lansare a Ape Rider, powered by Pegas, are loc sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 10.00, la Berăria H din Parcul Herăstrău. Acolo, Pegas va aduce flota de biciclete Ape Rider pentru a pleca apoi într-un marș organizat spre Piața Universității, de unde traseul va fi apoi la libera alegere a utilizatorilor. Pentru participarea la marșul oficial de lansare a Ape Rider, este oferit un credit inițial de 100 lei direct în aplicația deja descărcată de utilizatori.

Vorbim despre acest sistem de un an de zile, iar toți partenerii de discuție sunt mai mult decât încântați de inovația pe care o aducem pe piața locală de transport alternativ. Orașele se sufocă din ce în ce mai tare din cauza traficului, iar ceea ce noi propunem este o alternativă sănătoasă a rezolvării problemei de transport. De altfel, conform definiției de bike sharing, bicicletele pe care le iei în regim de închiriere ar trebui să-ți rezolve ultimul kilometru din traseul dintre punctul A și punctul B, astfel că acest sistem de închiriere biciclete poate aparține unui sistem de mobilitate urbană integrată care, dacă este bine organizat, poate duce la scăderea traficului de mașini, explică Andrei Botescu, co-fondator Atelierele Pegas.

Aceasta este doar una dintre inovațiile Pegas, de care vor beneficia indirect și francizații Pegas, întrucât acest proiect va atrage cu siguranță mulți fani și va determina creșterea rapidă a notorietății brand-ului, dacă mai are nevoie de așa ceva, desigur. Pentru că, practic, “bicicleta Pegas a fost un obiect de cult, poate chiar cel care defineşte cuvântul «copilărie» pentru toţi cei care au învăţat să meargă pe bicicletă în anii ’70 şi ’80” - după cum povesteşte chiar Andrei Botescu. După ’89, Pegas a dispărut de pe piaţă și iată că, după mai bine de 20 de ani, în 2012, acest proiect independent a readus la viaţă o marcă mult iubită, Pegas. Și nu oricum, ci într-o formă inovativă, care uimește imaginația și atrage aprecierea multor iubitori de biciclete.

Atelierele Pegas au în portofoliu modele de biciclete pentru adulți și copii, pentru oraș, dar și pentru drumeții pe munte, care însumează peste 100 de variante de biciclete, luând în calcul paleta de culori disponibilă. Practic, un magazin în sistem de franciză Pegas va putea oferi clienților și, mai ales fanilor Pegas, o experiență completă în alegerea bicicletei potrivite, a accesoriilor cu care aceasta poate fi dotată, precum și a hainelor cu care poate fi purtată.

Pentru 2018, compania Atelierele Pegas are în plan deschiderea a cel puţin şase magazine proprii Pegas în București și în țară, precum şi a câtorva zeci în regim de franciză, în România, dar și în Europa, SUA şi Canada. Franciza Pegas vine ca o soluție la nevoia mobilității urbane. Există numeroase avantaje de care vor beneficia francizații Pegas, printre cele mai importante fiind sortimentul variat de produse, sprijinul acordat de francizor în găsirea locației adecvate, garanția produselor, un plan susținut de marketing pentru promovarea brand-ului, platforma e-commerce, produsele inovative. Serviciile în magazin, experiențele gamingului, evenimentele Pegas, flotele dedicate închirierii bicicletelor, comerț-ul online sunt alte câteva domenii care pot oferi francizaților venituri lunare suplimentare. Echipa de suport Pegas îi ajută pe francizați cu gestionarea comenzilor, inventariere, achiziții, vânzări, marketing, apeluri de suport la call center, instruire și asistență pe teren. Pe site-ul franchising.info.ro, puteți regăsi toate avantajele francizei Pegas, detaliate în catalogul de franciză.

Investiția totală într-o afacere Pegas este între 5.000 și 25.000 de Euro, în funcție de amploarea dotărilor pe care francizatul le va face în magazin (mobilier standard, module de cafea, tehnologie și entertainment), precum și în funcție de tipul de locație și de suprafața acesteia.

Fie că v-ați hotărât să demarați propria voastră afacere cu franciza Pegas, fie că aveți nevoie doar de mai multe detalii în această etapă sau aveți anumite întrebări, ne puteți contacta pe email mcoman@profitsystem.ro și vă vom răspunde cât mai curând posibil.


Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015