De la un capăt la celălalt al Europei

“Sosirea Grupului Pressto în Georgia este considerată o mică "revoluție" în industrie” - spun reprezentanții companiei.
Miercuri
20.06.2018
În portofoliul de țări, în care există franciza lanțului spaniol Pressto, a intrat recent o nouă piață - Georgia. Sunt așteptați, de altfel, și parteneri din alte țări din regiune.
 

Pressto este una dintre cele mai mari companii din lume, care activează în industria de spălătorii – curățătorii cu servicii premium și figurează pe lista celor mai mari sisteme de franciză în TOP 100 GLOBAL, fiind în ultimii ani cea mai bine cotată franciză, la nivel mondial, din această industrie.

În conformitate cu strategia de dezvoltare stabilită pentru piețele externe, rețeaua de franciză Pressto se va dezvolta în Georgia în varianta de franciză master. “Contractul a fost semnat cu un grup de tineri antreprenori locali care au deja experiență în diverse domenii - finanțe, marketing și ospitalitate” - a afirmat Pressto într-o declarație de presă.

Georgia este, de fapt, a 27-a țară în care acest lanț de spălătorii - curățătorii își lansează franciza. Pentru moment, există trei locații, toate fiind amplasate în capital țării, Tbilisi. Cea mai mare dintre locații este o spălătorie centrală de 350 de metri pătrați, situată în zona comercială a orașului și oferă un set complet de servicii, în timp ce celelalte două locații sunt în mall-uri mai mici, unde clienții își lasă hainele la spălat în timp ce merg la cumpărături.

“Sosirea Grupului Pressto în Georgia este considerată o mică "revoluție" în industrie” - spun reprezentanții companiei. Până în prezent, conform comunicatului de presă lansat de companie, nu a existat nicio spălătorie pe această piață, cu o asemenea reputație și cu servicii de curățare și spălare a textilelor de înaltă calitate, cu servicii variate și cu tehnologia Pressto care depășește standardele sistemelelor similare. În special, se evidențiază curățarea și întreținerea articolelor de îmbrăcăminte din piele, deoarece Pressto este una dintre puținele mărci care oferă acest serviciu.

Potrivit planurilor de dezvoltare, destinatarii francizei master ar trebui să deschidă alte trei filiale în Tbilisi până la sfârșitul anului 2018.

Pressto

Foto: Pressto / Pe lângă serviciile clasice de curățare, Pressto oferă clienților săi o gamă de servicii exclusive care se deosebesc de cele din ofertele concurenților - curățarea articolelor de îmbrăcăminte din piele, pantofi, rochii de mireasă, căști și alte articole specifice.

Francizorul Pressto caută candidați pentru Franciza Master și în țările din regiunea Europei Centrale și de Est, inclusiv în România, unde vor să găsească un master francizat care să fie responsabil de întreaga țară. Compania subliniază faptul că partenerii preferați ar fi companii mari, cu capital suficient pentru a obține dreptul exclusiv de a dezvolta brandul Pressto pe toată piața locală. Beneficiarul francizei master ar trebui să investească în deschiderea a cel puțin unei unități pilot, care ar fi o spălătorie reprezentativă, cu cel mai mare și diversificat număr de servicii Pressto din România.

Mai multe informații privind demararea în România a unei afaceri Pressto de nivel premium, sunt prezentate în catalogul de franciză, disponibil atașat. Dacă ai întrebări sau îți sunt necesare mai multe detalii, te rugăm să ne scrii pe adresa de email mcoman@profitsystem.ro


Business Development Manager