Vineri
17.08.2018
Conceptul de franciză HUSSE este prezent în 46 de țări din Europa, America, Africa și Asia, având o rețea de peste 1000 de francizați care livrează produse Husse către aproximativ 300.000 de clienți.
 

Brand-ul Husse a fost fondat în Stockholm, Suedia, în anul 1987. În cei peste 30 de ani de activitate, Husse a devenit leader la nivel internațional în livrarea la domiciliu a hranei Super Premium și a accesoriilor pentru câini, pisici și cai.

Mâncarea Husse este făcută din ingrediente premium de cea mai bună calitate, fiind produsă în fabrici moderne, dotate cu echipamente de ultimă generație. O garanție a calității produselor și a procesului de producție este numărul clienților loiali și satisfăcuți pe care Husse îi are în întreaga lume. 

Obiectivul Husse este să promoveze un stil de viață sănătos pentru animalele de companie, oferind produse cât mai inovatoare și servicii de cea mai înaltă calitate prin intermediul rețelei de consultanți instruiți în ceea ce privește nutriția animalelor.

Husse are peste 350 de produse pentru pisici și câini, iar oferta este personalizată în funcție de rasă, vârstă, talie, activitate, precum și de alte nevoi speciale pe care le pot avea animalele. Sortimentul de produse include hrană completă (uscată și umedă), gustări, suplimente, jucării, accesorii, pentru câini și pisici și, de asemenea, suplimente pentru cai. Clienții pot face comenzile direct, prin sistemul online Husse sau prin call center-ul companiei. Husse oferă clientului posibilitatea de a testa produsele înainte de a le cumpăra, oferind eșantioane gratuite.

“Calitatea produselor este evaluată nu numai prin analize specifice, ci și prin selectarea riguroasă a materiilor prime utilizate. În acest sens, toate rețetele includ ingrediente care se pretează și consumului uman, iar procesele unice de fabricație au ca scop menținerea calității nutritive a fiecărui ingredient. Într-un proces de îmbunătățire continuă, echipa de medici veterinari și nutriționiști Husse verifică în mod constant compoziția alimentelor pentru îmbunătățirea calității” – declară  reprezentanții companiei.

Vânzarea produselor Husse este o afacere bazată pe relații directe cu clienții, motiv pentru care compania caută oameni cu abilități de comunicare. Experiența în vânzări, perseverența și pasiunea pentru animalele de companie sunt foarte importante pentru viitorul francizat.

Livrările se realizează cu vehicule marca Husse, iar afacerea se bazează pe principiul ofertei de servicii care să ajute clienții și să le facă viața mai ușoară atunci când dețin animale de companie. Cu ajutorul consultanților Husse, proprietarul de animale de companie evită transportul sacilor cu hrană pentru animale, care uneori pot fi destul de grei, și economisește timp prin faptul că nu trebuie să meargă personal la un magazin pentru a cumpăra hrana pentru animalele sale de companie.

Conform declarațiilor reprezentanților companiei, teritoriul României a fost împărțit în 48 de teritorii francizabile (42 de județe și cele 6 sectoare ale Bucureștiului) și fiecare teritoriu este disponibil pe bază de franciză exclusivă. Fiecare francizat își va desfășura activitatea în mod independent, respectând modelul de lucru impus de Husse Suedia, sub supravegherea și cu suportul echipei Husse România. Francizații își vor dezvolta afacerea în teritoriul lor exclusiv, unde vor promova, vinde și distribui produsele Husse. Ideal este ca francizații să locuiască în sau în apropierea teritoriului lor, întrucât nu vor putea vinde și livra produse în alt teritoriu.

Unul dintre avantajele francizei Husse este că investiția necesară este redusă. Taxa de franciză pentru un teritoriu este între 3.300 de euro și 5.200 de euro, în funcție de județul francizat. Un alt mare avantaj este faptul că franciza teritorială exclusivă Husse nu presupune alte investiții și cheltuieli de operare majore, nefiind necesare magazine, amenajări sau dotări speciale. Capitalul disponibil va fi astfel utilizat doar în scopul dezvoltării afacerii.

În pachetul de început, francizatul primește materiale de marketing, precum și un set de produse, iar înainte de a începe activitatea propriu-zisă, participă la un program de instruire cu privire la nutriția adecvată a animalelor, oferta de produse Husse, organizarea vânzărilor și principiile de conducere a unei francize.


Business Development Manager
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015