2012-08-17

Retail modern în orașul Videle

Rețeaua Profi s-a extins la 127 de unități în 77 de localități din România.

Retailerul Profi a deschis pe 16 august primul magazin din Videle, județul Teleorman.“Am primit tot sprijinul din partea oficialităților locale și, astfel, nu doar că aducem aici aproximativ 4500 din produsele aflate în mod normal în magazinele noastre, dar am și creat 30 de locuri de muncă.”, a declarat Gaetan Pacton, directorul operațional Profi Rom Fod.

Profi

PROFI este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize.

Noua unitate are o suprafață totală de aproximativ 480 de metri pătrați și o sală de vânzări de 375 de metri pătrați. Magazinul este amplasat în centrul orașului Videle. ”Negocierea cu Profi a fost grea, dar acum avem și noi, în sfârșit, un magazin civilizat la noi acasă.”, a declarat Nicolae Badanoiu, primarul orașului.

Retailerul PROFI este condus de fondul de investiții ”Enterprise Investors” (EI) din Polonia. Din toamna anului 2009, adică momentul preluării PROFI de către EI, lanțul de magzine care număra 67 de magazine a ajuns în prezent la 127 de magazine în 76 de localități.

Pentru noile locații ale rețelei, retailerul caută spații de 450 metri pătrați, aflate în proximitatea zonelor dens populate din orice oraș de peste 10.000 de locuitori din România.

PROFI este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înfiinţată în anul 1979, în Belgia, ca o reţea de magazine cu preţuri reduse şi s-a dezvoltat într-un lanţ de magazine de proximitate.

(LN)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank