2012-08-24

Profi a deschis un nou magazin

Retailerul se extinde în localitățile cu mai puțin de 10.000 de locuitori.

Profi a inaugurat săptămâna aceasta cel de-al 128-lea magazin al rețelei în localitatea Deta, județul Timiș. Retailerul continuă expansiunea în localitățile cu mai puțin de 10.000 de locuitori, rețeaua Profi acoperind în prezent 78 de orașe și comune de pe tot cuprinsul României.

Profi

PROFI este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize.

Noua unitate este amplasată în centrul orașului Deta, pe strada Victoriei, și are o suprafață totală de aproape 530 de metri pătrați. Spațiile de vânzare totalizează 350 de metri pătrați. Magazinul oferă clienților o gamă de peste 5.000 de produse.

Retailerul PROFI este condus de fondul de investiții ”Enterprise Investors” (EI) din Polonia. Din toamna anului 2009, adică momentul preluării PROFI de către EI, lanțul de magzine care număra 67 de magazine a ajuns în prezent la 127 de magazine în 76 de localități.

Pentru noile locații ale rețelei, retailerul caută spații de 450 metri pătrați, aflate în proximitatea zonelor dens populate din orice oraș de peste 10.000 de locuitori din România.

PROFI este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înfiinţată în anul 1979, în Belgia, ca o reţea de magazine cu preţuri reduse şi s-a dezvoltat într-un lanţ de magazine de proximitate.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank