2012-09-17

Goodyear dezvoltă franciza Premio

Producătorul de anvelope a deschis un service Premio la Focșani.

Goodyear Dunlop Tires România, subsidiara locală a producătorului de anvelope Goodyear la nivel mondial, a inaugurat împreună cu S.C. Total Service 2001 S.R.L., partenerul său francizat, al 26-lea magazin-service al rețelei de franciză Premio. Noul centru Premio Total Service 2001 este situat pe Șoseaua de Centură a orașului Focșani, județul Vrancea, și are o suprafață de aproximativ 1650 de metri pătrați. S.C. Total Service 2001 S.R.L. este o companie locală specializată exclusiv în vânzarea și service-ul de roți și este partener al Goodyear din anul 2011.

PREMIO

Rețeaua Premio de pe piața locală numără în prezent 26 de magazine-service.

Service-ul din Focșani este cel de-al doilea centru pe care Goodyear Dunlop Tires România îl deschide în acest an pe piața locală, după inaugurea din luna martie a unității din Buzău. Planurile de expansiune ale Goodyear Dunlop Tires România nu se opresc însă aici. Compania va lansa în luna octombrie două noi service-uri de anvelope Premio, în Alba Iulia și în Alexandria.

În prezent, rețeaua Premio de pe piața locală numără 26 de magazine în orașele București, Voluntari, Afumaţi Iaşi, Deva, Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Bacău, Galaţi, Arad, Suceava, Botoşani, Cluj-Napoca, Baia Mare cu două centre Premio, Satu Mare, Târgu Mureş, Craiova, Braşov, Oradea, Buzău și Focșani.

Programul de franciză Premio a fost implementat prima dată de organizaţia German Goodyear-Franchise (GDHS) în anul 1996 și a fost introdus pe piața din România în al doilea trimestru al anului 2009.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank