2012-12-17

Liderul francizei de proximitate

La Doi Paşi a devenit cea mai extinsă reţea de magazine de proximitate din ţară, cu 500 de magazine operaţionale deschise pe parcursul a nouă luni.

În cadrul reţelei La Doi Paşi, Muntenia este cea mai dezvoltată regiune în ceea ce priveşte ritmul de deschidere a magazinelor, numărând 133 de astfel de unităţi, urmată de Transilvania, cu 114 unităţi; Moldova, cu 87 de magazine; Oltenia, cu 55; Dobrogea şi Crişana, cu 36, respectiv 22 de magazine LaDoiPaşi. Bucureşti, Braşov şi Constanţa sunt judeţele cu cele mai multe unităţi La Doi Paşi operaţionale.

LaDoiPasi

Lansat de către METRO Cash & Carry România în martie 2012, programul La Doi Paşi se adresează micilor comercianţi tradiţionali care vor să îşi dezvolte afacerea cu ajutorul unui lider global în comerţul modern.

″Am crezut de la bun început în succesul acestui program şi suntem mândri de faptul că, după doar nouă luni, avem cea mai extinsă reţea de magazine de proximitate de pe teritoriul ţării [...] Performanţa de a deschide 500 de magazine în mai puţin de un an arată că modelul nostru de franciză se potriveşte nevoilor clienţilor noştri de a-şi servi consumatorii”, a declarat Marc Carena, Director Management Clienţi METRO Cash & Carry România.

2012- anul comerţului de proximitate
În acest an strategiile de dezvoltare ale lanțurilor internaționale de magazine s-au axat pe comerțul de proximitate, pe această zonă mizând atât Metro cât şi retaileri ca Mega Image (prin conceptul Shop&Go), Profi(s-a redenumit la începutul anului 2012 magazin de proximitate), şi Carrefour (prin conceptul Carrefour Marketși franciza Carrefour Express Angst).

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank