2013-01-18

Timpuri noi pentru Profi

Fie că vor fi Standard, City sau Loco, Profi va inaugura în acest an 45 de magazine.

Dacă până acum Mega Image ne-a obișnuit cu deschiderea de noi unități în Capitală, mai nou și Profi intră pe acest teren. Lanțul de retail a inaugurat în această săptămână cel de-al 23-lea magazin din București și prima unitate ”stand alone” în apropierea stației de metrou Timpuri Noi. ”Acest proiect ”stand alone” este construit în întregime după specificațiile noastre, adaptând condițiile standard la constrângerile terenului pe care a fost proiectat; el oferă condiții optime de vânzare, conform normelor Profi”, a declarat Cosmin Călugăr, Directorul de expansiune al companiei Profi Rom Food.

Profi

“Vom continua să închiriem spații în centre comerciale și în clădiri rezidențiale, dar în viitor vom acorda mai multă atenție închirierii unor spații de acest tip, precum și construirii unor magazine proprii."

Cosmin Călugăr, Directorul de expansiune al Profi Rom Food

”De asemenea, pentru viitorul foarte apropiat, luăm în calcul și preluarea unor rețele locale, ca și în cazul Alcomsib, în 2012”, spune Cosmin Călugăr. Recent, lanțul de supermarketuri și-a anunțat intenția de a prelua cele șase magazine Alimrom din Cluj, o companie contralată de doi antreprenori locali.

În acest an, Profi va inaugura 45 de magazine, atât în format standard, cât și în micile formate City (pentru zone urbane) și Loco (pentru cele rurale), iar Bucureștiul se va bucura de un plus de atenție din partea companiei. Din primăvară, atât în Capitală, cât și în Cluj, vor apărea magazine City.

Pentru acest an, lanțurile de supermarketuri și-au bugetat investiții de circa 50 de milioane de euro în peste 150 de magazine noi în București și în provincie, potrivit informațiilor publicate de Ziarul Financiar.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank