Fornetti poate deveni o nouă poveste de succes

Csaba Toth are 34 de ani și este absolvent al Facultăţii de Drept şi al unor cursuri postuniversitare în management.
Marți
12.03.2013
Structura adusă în cadrul Fornetti România de către Csaba Toth, noul Director General, combină tradiția și principiile Fornetti cu avântul tineresc.
 

Sunteți un antreprenor tânăr care îl succede pe cel care a fost numit ”părintele francizei din România”. Ce reprezintă pentru Dvs. această etapă din carieră?
Este o provocare mare în primul rând. Nu numai datorită faptului că sunt succesorul dl-lui Panczel care a construit sistemul de franciză Fornetti în România ci și pentru că societatea se află într-un amplu proces de reorganizare, care în momentul de față pare că poate deveni o nouă poveste de succes în viața societății. În acest context, cred că această etapă nouă din cariera mea este în același timp o oportunitate dar și o responsabilitate.

Care sunt primii pași pe care îi veți face în calitate de director general al Fornetti România? Care sunt principalele obiective pe care vi le-ați fixat pentru perioada următoare?
Primii pași au fost deja făcuti, am gândit împreună cu proprietarii societății, o nouă structură de conducere, în care credem că am reușit să combinăm cu success tradiția și principiile Fornetti cu avântul tineresc. Cel mai important obiectiv este ca să omogenizăm acest management și să implementăm conceptele noi. Scopul nostru este ca prin acest demers să îmbunătățim, mecanismele și procedurile interne, pentru a oferi în continuare partenerilor un bussines profitabil și nu în ultimul rând consumatorilor produse la o calitate superioară și preț atractiv.

Intenționați să aduceți modificări sistemului de franciză Fornetti? Dacă da, la ce ar trebui să se gândească actualii/viitorii parteneri?
Dorim să ducem mai departe sistemul de franciză, care este caracteristic Fornetti dar în același timp dorim să aducem îmbunătățiri sistemului, prin care sa ținem aproape partenerii actuali și de ce nu să atragem noi parteneri. Nu ne gândim să schimbăm din temelii sistemul, dar credem că trebuie să propunem câteva ajustări care să facă și mai atrăgător sistemul de franciză.

Rețeaua Fornetti din România are aproximativ 600 de francizați. Ce credeți că i-a atras pe toți antreprenorii care au ales să se alăture lanțului Fornetti?
Cred că oportunitatea de a pune pe picioare o afacere profitabilă cu un partener puternic și profesionist, a fost argumentul pentru care cei mai mulți au ales Fornetti. Este adevărat că în ultimii 10 ani au avut loc schimbări importante pe piață, dar în opinia mea și astăzi există condițiile pentru ca un întreprinzător să-și dorească o colaborare cu Fornetti. În final scopul este comun, consumatorul dorește produse calitative la un preț rezonabil iar partenerul o afacere profitabilă.

(E.C.)
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015