2013-05-03

Iepurașul vine cu flori și ciocolată

FlorideLux.ro: Piața locală de cadouri oferite cu ocazia Sărbătorilor Pascale va atinge suma de 600.000 de euro.

Grupul FlorideLux.ro, care operează magazinele online www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, estimează că tichetul mediu de comandă în mediul corporate va fi de 200 de lei, în timp ce persoanele fizice vor aloca până la 450 de lei pe cadourile de Paște.

Iepurasul de Paste vine cu cadouri Fot. FlorideLux.ro

“Pe zona de floristică am creat un aranjament deosebit în acest an, un iepuraș din crizanteme albe și mov, cu codiță din puf, așezat într-un decor de primăvară, cu flori de sezon, păsări, gărgărițe, fluturi, mușchi natural de copac și iarbă. Prețul acestuia este de 439 de lei”, spune CEO-ul FlorideLux.ro.

“Piața locală de cadouri oferite cu ocazia Sărbătorilor Pascale va atinge suma de 600.000 de euro, în acest an. Companiile vor aloca bugete mai mici pentru darurile de Paște, pe fondul perioadei 1 – 5 mai, care va fi liberă”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

În ceea ce privește vânzările realizate de magazinele online din grupul condus de Marius Dosinescu, acestea vor ajunge la 30.000 de euro și vor proveni în proporție de 40% de pe FlorideLux.ro, iar în proporție de 60% de pe CosurideLux.ro.

De asemenea, potrivit acestuia, persoanele fizice preferă să cumpere aranjamente florale cu ocazia Paștelui, în timp ce companiile optează pentru coșurile cadou.

Franciza FlorideLux.ro
Anul trecut, FlorideLux.ro a lansat și un sistem de franciză care se adresează persoanelor fizice/juridice cu experiență în domeniu sau marketing și vânzări. ”Franciza face parte din strategia noastră de dezvoltare și este o soluție extrem de bună pentru că în momentul când ai un om implicat 100% în afacere, o poți controla mult mai bine de la distanță”, declara Marius Dosinescu după lansarea francizei FlorideLux.ro. Investiţia pentru deschiderea unei francize Floridelux.ro este cuprinsă între 50.000-55.000 de euro. La aceasta se adaugă o taxă anuală de marketing de 3% şi o redevenţă anuală de 6% din cifra de afaceri.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank