2013-06-17

My choice, My life, My Health- My Business

Mai bine zis, My Culture, brand care vrea să se dezvolte prin franciză în România, sub forma a două concepte: stand și restaurant.

My Culture este un concept de fast-food care le oferă clienților posibilitatea să consume produse proaspete, sănătoase și delicioase. Compania dezvoltă două tipuri de business-uri: standuri localizate în zone cu trafic intens care comercializează produse pe bază de iaurt și fructe și My Culture Cafe, un restaurant în care poți servi la orice oră meniurile de mic-dejun sau cină. Compania caută Europa de Est, inclusiv în România, parteneri interesați să-și pornească acest business, cu experiență în domeniul comerțului sau restaurantelor.

My Culture vrea sa se dezvolte prin franciza in Romania Fot. My Culture

Pe lângă prospețimea alimentelor, My Culture pune accent și pe felul în care arată produsele/mâncărurile, luând în considerare factori vizuali sau psihologici, inclusiv o terapie a culorii alimentelor.

”Ne dorim ca sistemul nostru, My Culture, să fie prezent în întreaga lume, sub forma unui fenomen global. Căutăm parteneri interesați să achiziționeze un brand care poate deveni lider de piața în țara lor”, spune Yelena Aust, fondatoarea rețelei My Culture.

My Culture sprijină viitorii parteneri atât la demararea afacerii, cât și pe parcursul desfășurării întregii activități și le asigură acestora produsele necesare, suport în alegerea locației, campanii de marketing ș.a. Pentru conceptul My Culture Cafe cifra anuală de afaceri este estimată între 1.000.000 și 1.200.000 de EURO. Detalii despre prețul francizei My Culture găsești în catalogul nostru de franciză.

My Culture Cafe

Cafeneaua - restaurant My Culture s-a născut ca răspuns la nevoia pieței a unui spațiu ce să reflecte și să susțină un stil de viață sănătos.

:My Culture vrea sa se dezvolte prin franciza in Romania

În prezent, rețeaua My Culture numără peste 25 de unități în franciză în Irlanda, Marea Britanie, Portugalia, China Kazahstan și Emiratele Arabe Unite.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

6

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank