2013-06-13

Franciza Carrefour se mărește cu trei unități

Retailerul francez continuă expansiunea pe segmentul de proximitate, deocamdată doar în Capitală.

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei magazine de proximitate în franciză, prin colaborarea cu Angst și noul său partener, rețeaua locală de magazine Gulliver. ”Numărul de unități în acest format se ridică la 27, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 24 în franciză”, se arată într-un comunicat de presă al retailer-ului.

Carrefour

Pe primul loc în topul retailerilor din România se află Kaufland, urmat de Carrefour, Metro, Selgros, Lidl, Real, Profi, Penny & XXL, Auchan, Mega Image, Cora şi Billa.

Două dintre cele magazine au fost deschise în parteneriat cu lanțul autohton Gulliver și unul cu Angst. Acestea au o suprafață între 210 șo 330 mp și oferă circa 3.000, 4.000, respectiv 5.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România trei formate de magazine, cu un total de 119 unități: 24 hipermarketuri Carrefour, 68 supermarketuri Market și 27 magazine de proximitate Express.

Mega Image, retailerul cu cea mai accelerată expansiune pe piața locală, a deschis pe 12 iunie un nou Shop&Go în Capitală, urmând ca până la finalul acestei luni să deschidă alte șase magazine. Pe 13 iunie, Lidl a deschis un nou magazin în București, ajungând astfel la 159 de magazine în România.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank