2013-06-14

Cipo&Baxx: start pozitiv în Cehia

La șase luni de la anunțul intenției de a se dezvolta pe piața din Cehia, compania a deschis deja două magazine.

La sfârșitul anului 2012 brand-ul Cipo&Baxx a lansat franciza cu același nume în România, Ucraina, Cehia, Serbia și Croația. Primele rezultate ale dezvoltării în aceste regiuni au apărut în Cehia. Articolele Cipo&Baxx sunt vândute într-un magazin single brand din orașul Karlovy Vary și într-un magazin multi brand din Velky. Reprezentanții brand-ului spun că în Cehia sunt mulți antreprenori care sprijină dezvoltarea rețelei Cipo&Baxx și că speră să aibă o cooperare de succes cu aceștia.

Brandul de imbracaminte Cipo&Baxx vizează extinderea în franciză și pe piața din România Fot. Cipo&Baxx

Magazinele Cipo&Baxx comercializează articole extravagante de îmbrăcăminte și accesorii.

”Vrem să dezvoltăm o rețea de franciză pe teritoritoriul Republicii Cehe. Intenționăm să înceoem din Praga. Pe piața cehă am observat un interes ridicat pentru brandul nostru și credem că avem potențial să ne dezvoltăm în această zonă”, spune Erdal Celik, coordonatorul rețelei în Europa Centrală și de Est.

Cipo&Baxx vizează extinderea în franciză și pe piața din România. Ca să-ți deschizi un magazin ai nevoie de un spațiu de minimum 50 mp2. Costul total al investiției variază în funcție de mărimea și locația aleasă pentru magazin.

Istoria Cipo&Baxx începe în anul 1996. Magazinele brand-ului au câştigat o poziţie puternică la nivel internaţional şi s-au extins în 42 de locaţii din Polonia şi în alte câteva sute din Australia, Franţa, Italia, Africa de Sud, Ungaria, Olanda, Germania, Rusia, Spania, Suedia, Turcia şi Statele Unite ale Americii.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank