2013-07-02

Insia a intrat pe piața de asigurări din România

Compania a semnat deocamdată două contracte în sistem franciză pentru primele birouri din România.

Reţeaua de brokeraj în asigurări Insia, prezentă pe pieţele din Europa Centrală şi de Est şi controlată de brokerul Marsh, a intrat pe piaţa românească de asigurări prin deschiderea unei sucursale în Bucureşti. În următorii trei ani, compania vizează să construiască o reţea puternică de brokeri în asigurări în sistem franciză şi să ajungă la un număr de 50 de birouri în România, se arată într-un comunicat de presă. Insia a semnat deocamdată două contracte cu francizați pentru primele birouri din România.

INSIA a deschis primele birouri in franciza din Romania Fot. Franchising.cz

Cu o experiență de peste 20 de ani în piața francizei, Insia operează o rețea de peste 250 de birouri în Cehia și Slovacia.

"Modelul Insia se lansează în această perioadă în mai multe pieţe pe care noi le considerăm cu potenţial pentru acest tip de business: Polonia, România, Italia şi Ungaria", a declarat Louis Coomans, Managing Director al Insia Europe. Acest concept va fi implementat şi dezvoltat în toate ţările în care operează Marsh, furnizor de servicii de brokeraj în asigurări şi consultanţă de risc, care a intrat în acţionariatul Insia în 2011.

„Modelul INSIA va aduce servicii de înaltă calitate pentru furnizarea unei game complete de produse de asigurări pentru segmentul de retail şi cel de IMM-uri. Dorim să atragem în reţeaua Insia cei mai buni profesionişti în asigurări din România care urmăresc să-şi dezvolte o afacere în acest domeniu”, a explicat Alexandra Arsenie, Business Development Manager Insia Romania.

Insia a fost fondată în Cehia, în urmă cu 20 de ani, de către doi prieteni Ivan Spirakus şi Petr Marek. În prezent, compania deţine peste 250 de birouri în Cehia şi Slovacia şi lucrează cu peste 1.200 de specialişti. Mai multe detalii despre franciza Insia găsești în interviul acordat de Alexandra Arsenie portalului nostru.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank