2013-07-26

Franciza experților în reeducare alimentară

Reprezentanții Natur House, centrele de nutriție care ne ajută să (re)dobândim greutatea ideală, vor să deschidă 10 noi unități în sistem de franciză.

În anul 2008, pe piața locală apărea Natur House, un concept de reeducare alimentară consacrat în peste 40 de țări din întreaga lume. Primul centru de nutriție și dietetică Natur House a fost deschis la București, după care au urmat cele din Cluj-Napoca și Sibiu. Întrucât în ultimii ani, românii au evoluat la capitolul obezitate, iar în prezent mai mult de jumătate din populația României se confruntă cu problema kilogramelor în plus, brand-ul a înregistrat o creștere continuă a activității și a început să dicteze și în țara noastră o piață de nutriție și reeducare alimentară. În prezent, rețeaua Natur House numără 38 de centre la nivel național, dintre care 4 unități proprii și 34 de francize, și intenționează să deschidă încă 10 unități francizate în următoarea perioadă.

Natur House este o afacere ideală pentru persoane cu studii în comerț, farmaceutică, nutriție și dietetică, biologie sau chimie. ”La nivel național noi oferim Know-how-ul firmei, suport și consiliere în administrarea afacerii”, arată reprezentanții Natur House România. Investiția într-un centru este de aproximativ 10.000 de euro, la care se adaugă o taxă anuală de canon de 250 euro.

Natur House Fot. Natur House

Centrele Natur House oferă servicii de consultanță și consiliere în nutriție și dietetică, oferă soluții personalizate fiecarei persoane în urma scanării întregului organism. În cadrul consultațiilor se măsoară masa musculară, indicele de grăsime și retenția de apă, toate cu ajutorul unui cântar cu bioimpedanță. În funcție de acești parametri și de problemele de sănătate ale fiecarei persoane, se recomandă o dietă și suplimente obținute în lab. Kiluva și Housediet.

Specialiștii Natur House ne îndrumă spre un regim de viață sănătos. Pe lângă dieta recomandată, clienții învață cum să se hrănească în mod corect, astfel încât, după atingerea greutății ideale, să nu se mai îngrașe la loc. ”Un centru Natur House este compus dintr-un cabinet de nutriție unde are loc consultația și un loc de vânzare și expunere a produselor comercializate sub marca Natur House, produse ce completează dieta oferită de specialiștii în nutriție și dietetică din centrele noastre”, a declarat pentru portalul Franchising.info.ro Claudiu R.,reprezentant Natur House România.

Rezultate vizibile după 7 zile

”Indiferent de varstă, sex sau clasă socială clienții Natur House au rezultate în centrele noastre din întreaga lume”, spune Claudiu R. ”Rezultatele se văd după prima săptămană de program Natur House. Toate persoanele sunt monitorizate săptămanal, toate consultațiile sunt gratuite, iar suplimentele se recomandă în funcție de parametrii fiecărei persoane. Avand în vedere că obezitatea la copii este o problemă a secolului 21, s-au înregistrat rezultate extraordinare chiar și la vârste mai fragede.” Află care poate fi greutatea ideală pentru tine prin calcularea indicelui de masă corporală cu ajutorul calculatorului de pe site-ul companiei.

În portofoliul Natur House se regăsesc și produse care ajută fumătorii să renunțe la acest viciu, cum ar fi Pertres capsule sau Equilum nerv sirop. ”Prin conținutul lor aceste produse ajută organismul să renunțe și chiar să treacă mai ușor prin această etapă care stresează foarte tare organismul”, explică reprezentanții Natur House România.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank