2013-09-04

H&M Home aduce decorațiuni interioare în Promenada

Noul centru comercial din București le oferă retailerilor posibilitatea să-și extindă rețelele de magazine și, cum e cazul H&M, să le diversifice.

Pe 17 octombrie, H&M deschide cel de-al 26-lea magazin din România, în cadrul noului centru comercial Promenada din Floreasca, București. Acesta va fi primul magazin din țara noastră care va oferi colecția de decorațiuni interioare H&M Home.

"Deschiderea noului nostru magazin din Promenada marchează continuarea expansiunii H&M - acesta fiind cel de-al 26-lea magazin în România şi al 8-lea deschis în Capitală. În acelaşi timp, facem un pas înainte în dezvoltarea noastră, prin extinderea ofertei cu colecţia H&M Home, care sunt sigur că va fi foarte apreciată şi de clienţii noştri din România", a declarat Ralf Wein, Country Manager, H&M.

H&M Home Fot. H&M Home

Colecţia H&M Home cuprinde o multitudine de produse, pornind de la textile cu imprimeuri moderne (cuverturi, prosoape, feţe de pernă, lenjerii de pat etc) la produse decorative din sticlă sau inox.

Noul magazin H&M va avea o suprafață de peste 2.300 mp și va oferi pe lângă colecţia H&M Home, articole vestimentare și accesorii pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii. Natura este principala sursă de inspirație a designerilor H&M Home. Textilele sunt imprimate cu ramuri de copaci, flori, bufnițe etc.

Și principalul concurent H&M de pe piața locală, Zara, parte a grupului Inditex, oferă românilor colecțiile Zara Home în magazinul situat în Piața Unirii din București.

Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în anul 1947, în Suedia, şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Retailerul suedez are peste 2.900 de magazine în 49 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză. H&M a intrat pe piața din România în luna martie a anului 2011, când a inaugurat prima locație în mall-ul AFI Palace Cotroceni din București. La finalul lunii august H&M a inaugurat și primul magazin din Serbia, în mall-ul Delta City din Belgrad. Peste 2.500 de persoane s-au strâns la ușile magazinului pentru e beneficia de discount-urile oferite primilor cumpărători.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank